Cau Martinn.
Tak ako mas ty 200ton otazok aj mna napada dalsich 200ton podotazok na tvoje otazky....
Zopar z nich ti pisem teraz zvysok potom cez maila. OK???
1. mas poriesene vracanie casti poistneho cez belastingdienst?
2. ako dlho si pred tym pracoval, ako si siel na PN?
3 to uz nie je otazka,ale haluz vo forme: ked som bol asi pred rokom chory ja tak mi prislo 80euro tyzdenne.Nic moc suma ale poistne som mal vyssie cca o 25euro ale to iba kvoli priplatku za zubarsky servis. hahaha..
4. Ohladom tychto doplatkov je najlepsie ist osobne na BELASTIGDIENST a poinformovat sa,pretoze cez telefon nas vsetkych cudzincov maju hlboko niekde. Ver mi, vcera som potreboval nieco pre kocku od poistovne a jak som povedal ze som cudzinec tak si ma prehadzovali z telefonu na telefon. jak som zacal aj po holandsky trochu uz to slo a baba mala aj ochotu trochu po anglicky. Cize fakt chod osobne. neviem kde v NL byvas takze neviem ci mas v belasting v meste a poistovnu tiez.
Chod osobne aj na poistovnu a zisti co a jak. neries taketo veci cez telefon. Radsej osobne, resp. ja to riesim tak.
Sice je to casovo narocnejsie,ale ak mozu tak potrebny formular vyplnia spolu so mnou,alebo pri PC.
musim letiet a tvarit sa ze pracujem.
moj email je: matus.richard[zavináč]gmail.com
P.S.: ludia co citate tento prispevok. nepiste mi na mail vase otazky, alebo iba ak je to zivotne dolezite.
piste cez toto forum.
Za pochopenie dakujem.