Ahoj všem, co se zde vyskytují. Mila bych na Vás pár otázeeek. Jsem psycholog (doufám, že ješti etete dál)
a velmi ráda bych si rozšíoila specializaci a to konkrétni v Mnichovi na LMU. Postgraduál je tam dosti problematický, protože katedra psychologie vypisuje vždy jednou za eas nijaká místa a poednostni bere studenty nimeckého puvodu a já jsem bohužel eeška jako poleno. Našla jsem si obor, magisterský, nemusela bych prý dilat ani poijímaeky, když už jednou ten Mgr. jsem ...ale co mi zajímá a prosím tak trochu o pomoc... Ráda bych vidila, jak s eto s tím školným tam. Vím, že vláda dilala nijaké harikišariki a že se snad schválilo školné. Ráda bych nastoupila nejpozdiji v záoí 2007 a zajímá mi, kolik bych musela platit a taky bych se vás nikoho ráda zeptala, kolik tam cca za misíc utratíte
.. abych oekla pravdu jako žena svého viku mám spotoebu znaeni vysokou a poeítám,že tam bych se musela omezit... Nijakou Arbeit bych si tam jisti našla,ale až easem,jelikož jedu studovat v anglietini...a nimecky jsem se ueila na stoední škole a naposledy mluvila über 6 Jahren
... Prosím, pokud mužete, hoite mi sem nikdo nijaké info. Budu velmi vdiená!!! Dikuji a krásný den! Kaea